Stanovanje štiriinvečsobno, Logatec, Grad LogatecCena: 1.700,00 € / m² (~ 391.000,00 €)

1 od 10

Prejšnja slika Naslednja slika

Osnovni podatki

Cena:
1.700,00 € / m² (~ 391.000,00 €) 
transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
202109011N7K8
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
štiriinvečsobno
država:
Slovenija
lokacija:
Osrednjeslovenska, Logatec
področje podrobno:
Grad Logatec
leto prenove:
2019
nadstropje:
1.
velikost:
230,00 m²
oprema:
talno ogrevanje, radiatorsko ogrevanje, zemeljski plin, telefon
ostalo:
shramba v kleti, več parkirnih mest, zemljiška knjiga

opis

Luksuzno, moderno stanovanje v Rezidenci Grad Logatec, savna, talno ogrevanje, prezračevanje z rekuperacijo, na novo izdelano, še ne vseljeno, dvorec je popolnoma obnovljen, samostojen sistem centralnega ogrevanja, lastniško parkirišče, v neposredni bližini šola in vrtec, avt. postaja, na robu zelenga pasu, vredno ogleda

 

Dodatni opis:

Prodaja se luksuzno moderno stanovanje v REZIDENCI »GRAD LOGATEC«. Stanovanje je novo izdelano, še ne vseljeno. Velikost stanovanja je 230 m2 in je izdelano do četrte gradbene faze. V stanovanju je potrebno izdelati še parkete, notranja vrata in dodatno kopalnico, v skupni ocenjeni vrednosti cca 30.000 euro.

Stanovanje sestavljajo salon s kuhinjo 80m2, dve spalnici, delovna soba, spalnica, »spa«,  in kopalnica. V stanovanju se nahaja »spa«, s finsko ter turško savno, prezračevanje z rekuperacijo, ter talnim ogrevanje.

Stanovanje ima samostojen sistem centralnega ogrevanja na mestni plin, dizajnersko kopalnico, ločeno odjemno mest za elektriko, vodo in kalorimetre, ter visoke stropove.

Dvorec je popolnoma obnovljen, po najvišjih standardih ZVKND. Leta 2010 streha in fasada, 2019 celotna notranjost. V objektu je na novo narejenih še 19 manjših stanovanj, na voljo pa je le še to stanovanje.

Vsa družbena infrastruktura je v neposredni bližini, šola, vrtec, avtobusna postaja, trgovina, športni objekti ter otroška igrišča. Izjemno izhodišče za življenje za ljudi z najvišjimi  bivanjskimi standardi. Na posestvu bivanje sovpada z naravo, leži ob potoku in na robu zelenega pasu, ki ponuja vrhunsko kvaliteto bivanja. Objekt je spomeniško zaščiten in kot tak predstavlja dominanto v kraju. Objekt ima izdano pravnomočno uporabno dovoljenje in je brez obremenitev.

Verjetno eno najlepših in prestižnih stanovanj, ki je bilo v preteklosti v lasti grofov, pl. Windishgreatzov, plemiške družine Lambergov ter Coroninnijev. Tu je Napoleonov general Bernadotte, kasnejši švedski kralj, oklical Ilirske province. Objekt neprecenljive kulturno zgodovinske vrednosti. Vredno ogleda.

Stanovanju pripada tudi lastniško parkirišče, ki pa ga je potrebno dodatno kupiti in sicer za 5.900 eur + ddv. Možen pa je tudi nakup shramb različnih velikosti v kletnih prostorih.

Ogledi so mogoči po predhodni najavi. Možne so vse oblike dolgoročnega najema, odkupa in menjav.

Rezidenco upravlja pooblaščeno podjetje. Cena 1700,00 euro/m2 + DDV.

Energetska izkaznica stavbe

Energetska izkaznica v pridobivanju

Kontaktni podatki


VEBER NEPREMIČNINE LOGATEC D.O.O.
Stara cesta 10
1370 Logatec
gsm:
031 805 463

Pošlji povpraševanje

Sporočilo je uspešno poslano