Stanovanje garsonjera, Logatec, Grad LogatecCena: 350,00

1 od 9

Prejšnja slika Naslednja slika

Osnovni podatki

Cena:
350,00 
transakcija:
oddaja
šifra oglasa:
202101078KROU
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
garsonjera
država:
Slovenija
lokacija:
Osrednjeslovenska, Logatec
področje podrobno:
Grad Logatec
leto prenove:
2019
velikost:
24,00 m²
oprema:
talno ogrevanje, zemeljski plin
ostalo:
shramba v kleti, več parkirnih mest, zemljiška knjiga

opis

Novoizdelana sončna in lepa garsonjera v grajski rezidenci, sredi 15.000 m2 velikega angleškega parka, objekt je popolnoma obnovljen po najvišjih standardih ZVKND, opremljen z luksuzno dizajnersko kopalniško opremo, centralno ogrevanje na mestni plin, ločeno odjemno mesto za elektriko, vodo in kalorimetre, lastniška parkiriščo, visoki stropovi, cena 350 eur/mesec

 

Dodatni opis:

Novoizdelana lepa garsonjera, katera poleg luksuzne lokacije v gradu Logatec na sredi 15.000 m2 velikega angleškega parka, nudi prijetno in udobno bivanje v dnevnem prostoru z visokimi stropovi in veliko sončne svetlobe.

Stanovanje je v osnovi neopremljeno, po želji najemnika pa se lahko opremi stanovanje s kuhinjo, vendar se v tem primeru dvigne cena najema na 390 eur/mesec.

Vsa družbena infrastruktura je v neposredni bližini, šola, vrtec, avtobusna postaja, trgovina, športni objekti ter otroška igrišča. Izjemno izhodišče za življenje za ljudi v visokimi bivanjskimi standardi. Na posestvu bivanje sovpada z naravo, ob potoku in na robu zelenega pasu, ki ponuja vrhunsko kvaliteto bivanja. Objekt je spomeniško zaščiten in kot tak predstavlja dominanto v kraju. Objekt neprecenljive kulturno zgodovinske vrednosti.

Objekt je popolnoma obnovljen, po najvišjih standardih ZVKND in opremljen z luksuzno dizajnersko kopalniško opremo. Stanovanje ima centralno ogrevanje na mestni plin, ločeno odjemno mesto za elektriko, vodo in kalorimetre. 

Objekt ima izdano pravnomočno uporabno dovoljenje in je brez obremenitev.

Cena najema neopremljenega stanovanja je 350 eur/mesec + enomesečna varščina. V kolikor najemnik želi opremljeno kuhinjo je cena najema 390 eur/mesec + enomesečna varšćina.

Ogledi so mogoči po predhodni najavi. Rezidenco upravlja pooblaščeno podjetje.

Zelo lepo vabljeni na ogled.

Energetska izkaznica stavbe

Energetska izkaznica v pridobivanju

Kontaktni podatki


VEBER NEPREMIČNINE LOGATEC D.O.O.
Stara cesta 10
1370 Logatec
gsm:
031 805 463

Pošlji povpraševanje

Sporočilo je uspešno poslano