Hiša samostojna, LogatecCena: 240.000,00

1 od 15

Prejšnja slika Naslednja slika

Osnovni podatki

Cena:
240.000,00 
transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
20170601GRR8R
vrsta objekta:
hiša
tip:
samostojna
država:
Slovenija
lokacija:
Osrednjeslovenska, Logatec
leto izgradnje:
1996
leto prenove:
2010
nadstropje:
K+P+1
velikost:
290,00 m²
parcela:
1.480,00 m²
oprema:
radiatorsko ogrevanje, ogrevanje s toplotno črpalko, alarm, telefon, kabelska televizija
ostalo:
atrij, balkon, shramba v kleti, garaža, več parkirnih mest

opis

Urejena in prostorna hiša na čudoviti in mirni lokacija s krasnim razgledom na Logatec, prijetna in funkcionalna razporeditev omogoča udobno bivanje, sončna in velika parcela, leta 2016 nova peč na pelete ter toplotna črpalka za ogrevanje vode, v mirni in urejeni soseski novejših stanovanjskih hiš, na obrobju narave in hkrati blizu infrastrukture.

Samostojna, moderna gradnja, čudovita, mirna lokacija s krasnim razgledom na Logatec, ki s prijetno in funkcionalno razporeditvijo omogoča udobno bivanje. Zadnja hiša v ulici.

Sončna in velika parcela (1480 m2) , približno dve tretjine ravne parcele pred  hišo, kjer sta dva vrta, dodaten objekt za shranjevanje orodja, ipd, prostorno dvorišče, parkirišče, del ravne parcele pred spodnjo teraso, parcela  z nagibom  je na zahodni strni (možnost ureitve sadovnjaka, teras...)

Hiša se nahaja v mirni in urejeni soseki novejših stanovanjskih hiš. Hkrati v osrčju narave in še vedno blizu infrastruktur.

Leta 2016 nova peč na pelete ter toplotna črpalka za ogrevanje vode. Klasična gradnja z izolacijo, lesena termopan okna, panoramska stena  na prehodu iz dnevne sobe na teraso, betonska kritina, 

Funkcionalna razporeditev prostorov omogoča bivanje npr. štiričlanski družini v eni etaži:

V pritličju: nadstrešek, predsoba, prostorna, svetla dnevna soba povezana z jedilnico in kuhinjo na vzhodu, iz dnevne sobe izhod na veliko teraso s krasnim razgledom, kopalnica, dve otroški sobi z garderobo, spalnica z izhodom na teraso ter garaža

V nizkem pritličju: predsoba, večja dnevna soba z izhodom na velik atrij s krasnim razgledom, dve sobi, v eni tudi možnost kuhinje, kopalnica (ki je potrebna obnove), kurilnica ter večji utility, pralnica; v delu, ki je pod zemljo, tri večje, namenske kleti. 

1. nadstropje: delno izdelano (predelne stene, pripeljana inštalacije), balkon. 

Možnost dvodružinske hiše.

Energetska izkaznica stavbe

Energetska izkaznica v pridobivanju

Kontaktni podatki


VEBER NEPREMIČNINE LOGATEC D.O.O.
Stara cesta 10
1370 Logatec
gsm:
031 805 463, 040 697 684

Pošlji povpraševanje

Sporočilo je uspešno poslano