Počitniški objekt vikend Osrednjeslovenska, Logatec, Cena: 193.000,00

počitniški objekt vikend

Manjši bivalni vikend, opremljen, na večji urejeni parceli, krasen razgled, terasa, optika, ograjen vrt, prostor za druženje, primerno za investicijo, blizu Logatca (4km), asfaltiran dostop, funkcionalna razporeditev prostorov, peč na drva, električna peč, vodovod, vselitev po dogovoru, vpisan v zemljiško knjigo

 

Dodatni opis:

Manjši urejen in opremljen bivalni vikend na sončni lokaciji in s krasnim razgledom, ki nudi prijetno bivanje v mirnem okolju zelene narave.

Nahaja se na 969 m2 veliki parceli v malem in urejenem naselju v delu Zaplane, ki je cca 4km oddaljen od Logatca do katerega je lepa asfaltirana cesta. Prav tako pa je tu veliko gozdnih poti, tako da je do Logatca le slaba ura hoje.

Parcela je lepo urejena in sestoji iz prijetnega dela za druženje, ograjenega vrta in zelenice. Vse naokrog pa je zeleni gozd.

Funkcionalna razporeditev prostorov:

Pritličje:

V 1. nadstropju:

v 2. nadstropju - mansardi:

Vikend ima vse instalacije, kot so elektrika, vodovod in tudi optika. Ogrevanje pa je urejeno z pečjo na drva in električno pečjo. Dostop do vikenda je asfaltiran. Primeren je tudi za investicijo.

Vselitev po dogovoru.

Vikend je vpisan v zemljiško knjigo.

Lepo vabljeni na ogled!

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
20220106YJNJZ
vrsta objekta:
počitniški objekt
tip:
vikend
država:
Slovenija
lokacija:
Osrednjeslovenska, Logatec
področje podrobno:
Zaplana
leto izgradnje:
1985
nadstropje:
P+1+M
velikost:
75,00 m²
parcela:
969,00 m²
oprema:
radiatorsko ogrevanje, optika
ostalo:
terasa, parkirno mesto, zemljiška knjiga