Stanovanje štirisobno Osrednjeslovenska, Logatec, Cena: 168.000,00

stanovanje štirisobno

Prostorno in svetlo štirisobno stanovanje, optika, novi IR paneli, v centru Logatca, v mirni in urejeni večstanovanjski stavbi, funkcionalna razporeditev prostorov, v neposredni bližini šola in vrtec, avt. postaja, trgovine, hiter dostop do avtoceste in sprehajalnih poti v naravo, ren. leta 2012, vpisano v zemljiško knjigo

 

Dodatni opis:

Svetlo in urejeno štirisobno stanovanje, ki se lahko pohvali z velikimi odprtimi prostori, novimi IR paneli in prijetno lokacijo.

Nahaja se v samem centru Logatca v mirni in urejeni večstanovanjski stavbi kar ga postavi v bližino vse potrebne infrastrukture kot so vrtec in šola, trgovine in avt. postaja. Prav tako je tu hiter dostop do avtoceste in sprehajalnih poti v naravo.

Hiša je bila renovirana leta 2005 in sicer z novo streho in fasado. Stanovanje samo pa je bilo renovirano leta 2012 z novimi okni, talnibimi oblogami, pregraditvijo ene večje sobe v dve in novo pečjo. Leta 2020 pa so bili vgrajeni še novi IR paneli.

Funkcionalna razporeditev prostorov:

V stanovanje je napeljana optika, parkirišča pa so urejena za hišo. Stanovanju pripada tudi drvarnica za hišo in mala shramba pred vhodom v hišo.

Vpisano je v zemljiško knjigo.

Lepo vabljeni na ogled!

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
20211224NQCJC
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
štirisobno
država:
Slovenija
lokacija:
Osrednjeslovenska, Logatec
področje podrobno:
Center
leto izgradnje:
1870
leto prenove:
2012
nadstropje:
2.
velikost:
113,00 m²
oprema:
radiatorsko ogrevanje
ostalo:
parkirno mesto, zemljiška knjiga, shramba