Poslovni prostor večnamemben Osrednjeslovenska, Logatec, Cena: 1.200,00

poslovni prostor večnamemben

Poslovni prostor na izjemni in prepoznavni lokaciji ob glavni cesti, v pritličju, primeren za storitveno dejavnost, trgovino, pisarne, delavnico, v bližini vsa infrastruktura, optika, višina stropov približno 6 m, vhodna vrata 4,4 m, možen dostop s tovornjaki, zraven stavbe veliko parkirišče, v skupnih prostorih so sanitarije in čajna kuhinja, cena je 1.200 eur/mesec (brez ddv)

 

Dodatni opis:

Velik poslovni prostor z visokimi stropovi in odličnim dostopom (tudi s tovornjaki) omogoča najem za raznorazne storitvene dejavnosti, trgovino, pisarne ali delavnico.

Nahaja se na res izjemni lokaciji tik ob glavni cesti skozi Logatec in ima v bližini vso potrebno infrastrukturo.

V ceno je so vključeni praktično vsi pavšalni stroški, kot so ogrevanje, elektrika, vsi komunalni prispevki (voda, kanalizacija, smeti, pluženje), optični internet, zagotovljen telefonski priključek (porabo plača najemnik), hišniška opravila (menjava žarnic, manjša popravila na pohištvu, vratih, vodovodu) in tedensko čiščenje skupnih in najetih prostorov. Cena je brez vključenega ddv-ja.

Poleg prostora v najemu je možna uporaba skupnih prostorov, kjer so čajna kuhinja in sanitarije. Pred stavbo pa se nahaja tudi veliko parkirišče.

 

transakcija:
oddaja
šifra oglasa:
202009147QF8S
vrsta objekta:
poslovni prostor
tip:
večnamemben
država:
Slovenija
lokacija:
Osrednjeslovenska, Logatec
področje podrobno:
Ob glavni cesti
leto izgradnje:
1993
nadstropje:
pritličje
velikost:
105,00 m²
oprema:
radiatorsko ogrevanje, več telefonov, optika
ostalo:
več parkirnih mest