Hiša samostojna Osrednjeslovenska, Logatec, Cena: 215.000,00

hiša samostojna

Lepa in zelo dobro vzdrževana enodružinska hiša v urejenem, novejšem naselju stanovanjskih hiš, optika, moderna in kvalitetna izvedba (Jelovica montažna hiša), dva balkona - dostop iz vseh sob, zelo dobra razporeditev prostorov omogoča prijetno in udobno bivanje, v okolici hiše ravna ograjena parcela (zelenica, tlakovan atrij, kamin, asfaltirano dvorišče in parkirišče), vpisano v zemljiško knjigo

 

Dodatni opis:

Zelo dobro vzdrževana enodružinska montažna hiša moderne in kvalitetne izvedbe, ki se nahaja v urejenem in novejšem naselju stanovanjskih hiš.

Okrog hiše je ravna in ograjena parcela - delno z živo mejo, delno z nizkim grmičevjem in kamnom. Krasno urejena z zelenico in tlakovanim atrijem na katerega se da priti direktno iz dnevne sobe. Urejene je prostor za druženje z kaminom. Prav tako pa je asfaltirano dvorišče in parkirišče pred hišo. Na parceli pa je tudi uta za orodje.

Dobra razporeditev prostorov:

V pritličju:

V nadstropju:

Hiša je montažna, kvalitetne in moderne izvedbe (Jelovica montažne hiše). Lesena s termopan okni, streha Bramac  z izolacijo pod streho 30cm, debelina sten 26 cm. Ogrevanje je urejeno s pečjo na olje.

Vpisano v zemljiško knjigo.

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
20181126B664L
vrsta objekta:
hiša
tip:
samostojna
država:
Slovenija
lokacija:
Osrednjeslovenska, Logatec
leto izgradnje:
2001
nadstropje:
P+M
velikost:
119,80 m²
parcela:
396,00 m²
oprema:
radiatorsko ogrevanje, kurilno olje, telefon, optika, kabelska televizija
ostalo:
atrij, balkon, parkirno mesto, zemljiška knjiga